Fredag 12.12.14 var dagen komen, aller siste skuledag ved Skjong skule. Ein slik merkedag må markerast på skikkeleg vis og med hjelp av FAU vart dette ei flott avslutning.
Alle klassene var samla til ei litt annleis fredagssamling leia av Lena.
1. klassingane åpna med nydeleg Lucia tog pg song, før to tredje klassingar tente adventslys og heile skulen song med. Det vart og synge julesongar, Skjongskule songen, utdeling av smilefjes og markering av bursdagsborn. For første gong var det ikkje berre elevar som fekk smilefjes, men Lena delte ut smilefjes til alle dei ansatte som takk for den innsatsen dei gjer kvar einaste dag.
FAU stilte opp å laga til og spanderte pølse med brød, bollar, potetgull og brus!! Årets lunsj med andre ord:) Tusen takk til alle foreldre for dette, og ei ekstra takk til Iren, Tore og Therese, som og fekk smilefjes for sin innsats:)

No er Skjong skule historie, ein skule med verdas beste elevar, verdas beste ansatte/kollegaer og verdas beste foreldre. Med det som utgangspunkt ligg alt til rette for at det skal bli heilt supert å vere elev, ansatt og foreldre ved nye Valderøy barneskule og.
Takk for no, vi gler oss til fortsettelsen:)
Vis bildearkiv
Torsdag 11. desember spanderte FAU tur på heile skulen til Atlanterhavsparken. Vi drog frå skulen i buss, og var nesten heile dagen på akvariet. Vi fekk sjå på når dei gav frukost til selane og til pingvinane. Vidare fekk vi eit ark med spørsmål der vi skulle gå rundt i akvariet og finne svara på. Etterpå fekk vi gå rundt slik som vi ville, og klassevis fekk vi vere inne på aktivitetsrommet. Vi har hatt ein kjempekjekk dag, tusen takk til FAU!
Vis bildearkiv
Omvendt Julekalender
Publisert 27.11.2014 av Svein-Arve Alnes
I år vil 2. og 4.klasse(C og D) ha omvendt julekalender i adventstida.
Informasjon til føresette finn de i "Aktuelle lenker" (i høgre meny) - Omvendt Julekalender

Fredagssamlinga vart leia av Ada denne fredagen, og samlinga hadde dei faste postane og nokre elevinnslag.
Ada starta med å ønske velkommen, før vi song for dei elevane som hadde hatt bursdag denne veka.
Det var mange elevar som hadde fått smilefjes, for god innsats og gode gjerningar.
3D har hatt gruppearbeid i kunst og handverk, og ei gruppe var framme og viste fram eit flott bilete frå ei dyrehage.
Ada minna elevane på kva for veg, dei skal bruke når dei går eller syklar til skulen.
Trivselsleiarane fortalde om mykje tull og tøys på TL-dansen og sa at dei som skal vere inne og danse, må høre etter kva trivselsleiarane seier, og gjere slik dei får beskjed om.
3D hadde øvd inn BlimE-dansen saman med Tonje, og dei dansa flott for oss!
Til slutt var ein elev frå 2.klasse framme og fortalde om kor mange leiker dei hadde funne ute.
Takk for ei fin fredagssamling!
Vis bildearkiv
Leseaksjon 2014
Publisert 16.11.2014 av Lisbeth Røsvik Ytterland
På fredag fekk 4. klassingane utdelt diplomar etter innsatsen dei gjorde under leseaksjonen hausten 2014. I to veker har dei fleste lest mykje både på skulen og heime.
Vis bildearkiv
Åse-Marie leia samlinga i dag med faste innslag som markering av bursdagsbarn, smilefjes og ryddefjøla. I tillegg orienterte Terje oss om kor langt nye skulen har kome i prosessen. Han viste oss mange flotte bilete av både uteområdet og inne. Til slutt framførte 2 jenter frå 4. klasse ein dans dei har dikta sjølv.
Vis bildearkiv
Fredagssamling 7.11
Publisert 07.11.2014 av Sunniva Kvalsund
Fredagssamlinga denne veka vart leia av Lisbeth. To elevar i 4.klasse fekk smilefjes. Dei er flinke til å rydde i melkeskapet.
Fredagssamling
Publisert 03.11.2014 av Tonje Hay Olsvik
Fredagssamlinga forrige veke vart leia av Sunniva. Det var første gong Sunniva leia fredagssamlinga, og ho var kjempeflink! Ho starta med å skryte av alle klassane som var veldig flinke og komme stille inn og sete beint på rekke. Første post på programmet var å ta fram dei elevane som hadde hatt bursdag sidan sist fredagssamling. Det var ein elev frå 2c denne veka. Neste post var å ta fram dei elevane som denne veka hadde fått smilefjes. Der var det mykje fine ord, gode gjerningar og hjelpande hender blant elevane våre. Vidare hadde vi to flotte elevinnslag frå jenter på 4. trinn. Først ut var to jenter som viste ein flott "knuteleik". Vi fekk også sjå ein morosam sketsj frå nokre jenter, om den blodige handa. Kjempeflinke elevar! Etterpå vart ryddefjøla gitt frå 3C vidare til 3D. Fredagssamlinga vart avslutta med ein flott allsang.
Vis bildearkiv
 
Utviklet av Stian Godø (www.stiang.net)

Webansvarleg: Terje Austnes | Webutvikling: Stian Godø | Laster.. sidevisningar sidan 30.05.06 | Administrator