Jupiter- og stjernegruppa var i dag på fjøretur på Skjongstranda. Oppdraget til elevane i dag var å lage kunstbilete av ting dei fann i fjøra. Dei fekk jobbe saman i grupper eller åleine. Eit svært høgt kunstnarisk nivå, eit stort engasjement og eit godt samarbeid, enda opp med mange flotte kunstverk i dag. I tillegg fekk vi oss ein flott dag ute i det fine vêret.

Bilete frå dagen i dag ligg vedlagt.
Vis bildearkiv
Snart haustferie!
Publisert 28.09.2010 av Åse Marie Rønning
No er vi godt i gong med skuleåret, og ferdige med den første verkstadperioden. Det er kjekt å vere lærar til stjernegruppa. Elevane er aktive og engasjerte og trivst godt i lag. Stjerne og jupiter var på verkstaden til Ada og meg, den første veka, og her kan de sjå bilete frå då vi var på besøk i kyrkja.
Vis bildearkiv
Jupiter- og stjernegruppa var i dag på uteskuleplassen. Vi avslutter verkstadopplegget vårt om sauen med å smake grilla lammekjøt. Vi hadde ein flott stund med grilling i vinterkulda.
Vis bildearkiv
Stjernegruppa har denne veka vore på verkstad om "rim, regler og songar" saman med Lisbeth. Vi har øvd oss på riming og laga fleire rimevers sjølve. Vedlagde rimevers framførte vi på fredagssamlinga sist. I tillegg framførte nokon av elevane ei klapperegle.
Vis filvedlegg
Kristina på besøk!!!!
Publisert 18.05.2009 av tidligere bruker
For nokon veker tilbake fekk Stjernegruppa storfint besøk frå sin faste lærar Kristina. Elevane har savna Kristina veldig og derfor var det kjempehyggeleg at ho hadde tid til å ta seg ein tur å besøke oss. Ekstra stas var det at ho hadde med seg sin nyfødde gut Olve som elevane ga stor oppmerksomhet. I tillegg hadde ho med is som stjerneelvane sat stor pris på! Etter at elevane hadde tattt og sett på Olve og ete is fekk vi alle tid til å snakke med Kristina. Ho fekk ei kort orientering om kva vi har holdt på med dette halvåret og vi fekk svar på mange, mange spørsmål:) TUSEN TAKK FOR EIT KJEKT BESØK KRISTINA!
Fredagssamling 13.mars 2009
Publisert 13.03.2009 av tidligere bruker
Det har vore lenge siden forrige fredagssamling på grunn av karneval og vinterferie, men i dag vart det endeleg tid for denne fine tradisjonen igjen.
Vis bildearkiv
Mykje spanande skjer i stjernegruppa!
Publisert 19.02.2009 av tidligere bruker
I stjernegruppa og ellers på skulen har det skjedd mykje siste tida. Her kjem ein liten oversikt over kva vi har gjort i perioden etter nyttår.
Vis bildearkiv
Stjernegruppa vann årets refleksvestaksjon!!!
Publisert 14.12.2008 av tidligere bruker
Stjernegruppa stakk av med sigeren på årets refleksvestaksjon!!
Vis bildearkiv
 
Utviklet av Stian Godø (www.stiang.net)

Webansvarleg: Terje Austnes | Webutvikling: Stian Godø | Laster.. sidevisningar sidan 30.05.06 | Administrator