Blandagruppa (tidlegare måneelevar) var i dag på uteskuleplassen, der vi avslutta verkstadopplegget om SAMANE til Åse-Marie og Lisbeth. Tidlgare i veka har dei fått ei grundig teoretisk innføring om samane med Åse-Marie på skulen. Joikakaker oppvarma over open ild sto på programmet i dag. Ventetida blei nytta til ulike aktivitetar, som å lage pil og boge, fisking på Demma og ulike fysiske aktivitetar på uteskuleplassen.

Bileter frå denne økta ligg på startsida.
Storteamet sitt fredagsbrev veke 41
Publisert 14.10.2011 av tidligere bruker
Tellus fekk ikkje brevet utdelt i dag, og det beklager eg veldig. Eg lovar å putte det i sekkane på måndag! God helg :) Thea
Vis filvedlegg
Elevrådsrepresentanten til Tellus
Publisert 02.09.2011 av tidligere bruker
Denne jenta er elevrådsrepresentanten til Tellus skuleåret 2011-2012.
Ho har også ein vara, sjå neste bilete.
Vis bildearkiv
Velkomen til eit nytt skuleår på Tellus
Publisert 25.08.2011 av tidligere bruker
Vi har vore i lag ei veke nå, og starten har vore veldig god. Bilete kjem i slutten av veka. God helg, gler meg til neste veke. Thea
Vis bildearkiv
Verkstad
Publisert 07.09.2010 av Lisbeth Røsvik Ytterland
Denne veka har tellus- og solgruppa vore på verkstadgruppe om ulike fritidsaktivitetar på Valderøya. På måndag fekk vi besøk av Heidi Roaldssand, som representerte Giske kulturskule. På tysdag fekk vi besøk av Gry frå søndagsskulen og Kjell Eirik Pettersen frå IL Valder.

Takk til dei for fine læringsøkter.
Vis bildearkiv
Naust-tur for tellus
Publisert 13.06.2010 av tidligere bruker
Fredag var vi invitert i naustet til Maria på Skjong. Ho hadde laga langbord og bordkort, vaska og fiksa. Vi tok med heftene til norskprosjektet og jobba ein time. Så spelte vi spel og gjekk ein tur i fjøra. Pappan til Maria kom med is til heile gjengen. Tusen takk for ein flott dag!
vikingen er vår!!
Publisert 17.12.2009 av tidligere bruker
Vi vant vikingen førre fredag fordi vi har vore flinke å halde det ordentleg i garderoba. HURRA!
superleserane
Publisert 17.12.2009 av tidligere bruker
Vi vant leseaksjonen med 466 bøker lest på 6 veker. 18 stk har deltatt, så dette er veldig bra! Trine på biblioteket har invitert oss til lesestund med pepperkaker siste dag før jul som premie. Vi gler oss! Takk for innsatsen til store og små.
 
Utviklet av Stian Godø (www.stiang.net)

Webansvarleg: Terje Austnes | Webutvikling: Stian Godø | Laster.. sidevisningar sidan 30.05.06 | Administrator